Groep mannen krijgen les in ACK koudemidden

Maatwerktraining naar uw behoeften

Kies een categorie (meerdere opties mogelijk)
Maatwerk

Bij Opleidingscentrum GO begrijpen we dat standaardtrainingen niet altijd aansluiten bij de specifieke behoeften van uw bedrijf. Daarom bieden wij op maat gemaakte trainingen aan die aansluiten aan uw wensen.

Docent wijst en leerling bekijkt
Docent toont lassen aan groep mannen
Man spuit en  toont groep over co2

De Kracht van Maatwerk

Maatwerk is niet alleen een term voor ons, het is onze belofte aan u. Denk hierbij aan de specifieke invulling van koudetechniek zoals uw bedrijf dit in de dagelijkse werkzaamheden uitvoert. Koudetechniek wordt breed ingezet in diverse branches, waardoor reguliere trainingen soms niet genoeg aansluiten bij de specifieke inzet van het bedrijf.

Sommige bedrijven maken aanzienlijke kosten door reistijden, met name bedrijven in de kop van Noord-Holland en bijvoorbeeld Zeeland. Voor deze bedrijven bieden wij maatwerktrainingen aan waarbij we, waar mogelijk, op locatie trainen. Dit resulteert niet alleen in een kostenbesparing, maar ook in een efficiëntere en effectievere training

Ons motto

Concreet is ons motto: "Specificeer uw behoefte en we maken er met onze expertise een mooie, uitdagende maatwerktraining van." We nemen de tijd om uw wensen en vereisten te begrijpen, zodat we een training kunnen ontwerpen die perfect aansluit bij uw bedrijf.

Neem Contact Op voor een Maatwerktraining

Bent u op zoek naar een training die aansluit bij de behoeften van uw bedrijf? Neem dan vandaag nog contact met uw accountmanager en specificeer uw behoeften. Samen creëren we een op maat gemaakte training die uw team de kennis en vaardigheden biedt die ze nodig hebben.

Accountmanager Noord-Nederland

Joost van der Ziel
j.vander.ziel@aeres.nl 
+31 63 463 6873

Accountmanager Zuid-Nederland

Christiaan Zijlstra
c.zijlstra@aeres.nl
+31 63 463 6872

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? De trainingsexperts van Opleidingscentrum GO helpen u graag!

Subsidies en vergoedingen

Er worden diverse subsidies en vergoedingen aangeboden voor bedrijven, deelnemers en medewerkers.

Waarom kiezen voor Opleidingscentrum GO°?

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: