Training-warmtepomp

We hebben een grote klus te klaren!

7 miljoen huizen en 1 miljoen gebouwen, veelal matig geïsoleerd en vrijwel allemaal verwarmd door aardgas, verbouwen tot goed geïsoleerde woningen en gebouwen, die we met duurzame energie verwarmen. Dat betekent tot 2050 dus 1000 verbouwingen per werkdag.

Spijker je kennis bij en word warmtepompexpert!

Op verschillende plaatsen in het land kun je terecht voor het halen van je F-gassen certificaat. De warmtepomptrainingen kunnen op verschillende locaties in Nederland worden uitgevoerd.

Checklist

  • Je traint bij dé warmtepompexpert van Nederland!
  • Warmtepomp trainingen bestaan uit 20% theorie 80% praktijk
  • Les van echte warmtepompexperts

Trainingslocaties

opleiding

Al onze training zijn geaccrediteerd!

Warmtepomp trainingen

Kies de opleiding die bij je past!

F-gassen categorie 1 blended learning

Leerling met Docent bij koelstintstallatie

In deze praktijkgerichte training maak je jezelf de theorie eigen door middel van zelfstudie. De praktijkdagen starten met het doornemen van de door jouw bestudeerde theorie.

Warmtepompen voor niet technici

Vrouw bekijkt koudetechniek

In deze training worden de meest voorkomende componenten van een warmtepompsysteem behandeld en leer je de basisprincipes waarop de warmtepomptechniek berust zodat je je een voorstelling kunt maken waar de ander het over heeft indien hij of zij technische termen gebruikt.

Basistraining warmtepompen

Warmtepomp met leidingen

Tijdens deze training maak je kennis met warmtepomptechnologie en het monteren van warmtepompsystemen. Na deze training beschik je over voldoende kennis en vaardigheden van warmtepompsystemen.

Waterzijdig inregelen van afgiftesysteem warmtepompen

Drie mannen gehurkt bij warmtepomp

Door een toename van het aantal lagetemperatuur systemen en warmtepompen wordt het inregelen van installaties steeds belangrijker. Tijdens deze training maak je kennis met het waterzijdig inregelen van het afgiftesysteem van warmtepompen.

Lucht/water warmtepompen voor woningen

Twee mannen staan bij wamtepomp

Deze training biedt de systeemontwerper een richtlijn in het ontwerptraject (dimensioneren en ontwerpen van het warmtepompsysteem) als de keuze voor een lucht/water warmtepomp gemaakt is.

Service- en onderhoudsmonteur warmtepompen en warmteboilers

Twee mannen bezig met warmtepomp

De training gaat in op de meeste voorkomende serviceaspecten van warmtepompsystemen.

Warmtepompen basistraining voor aspirant ontwerpers

Ontwerpen van ACK koudemidden

Na deze training beschik je over voldoende kennis en vaardigheden om een goed functionerende warmtepomp te maken. Het ontwerpen van een warmtepompsysteem bepaalt uiteindelijk het rendement.


Grondgebonden warmtepompen in de utiliteitsbouw

Drie mannen gehurkt bij warmtepomp

Na deze training beschik je over voldoende kennis en vaardigheden m.b.t. levering warm tapwater met de warmtepomp, regeneratie, systeemintegratie, lokale koeling, indeling van de technische ruimte en optimale leidingisolatie.

Opleidingscentrum GO° speelt in op de vraag van de markt door het combineren van de training ‘F-gassen categorie 1’ en de training ‘Basismonteur warmtepompen’. Hierdoor kun je beide diploma’s op een snellere manier behalen! Deze training gaat volgens onze vernieuwde manier van leren: Blended Learning. Deelnemers kunnen zich via e-learning online voorbereiden op de praktijkdagen en kunnen dit doen wanneer hen dat uitkomt. Voor meer informatie over deze training klik je hier.

Nieuw!

F-gassen categorie 1 inclusief basismonteur warmtepompen (blended learning)

Vul je gegevens in en ontvang gratis de digitale gids voor warmtepompexperts!

Inschrijven

Bijzonderheden

GO° is ook examenlocatie. Het examen wordt uitgevoerd op dezelfde systemen als waarin de training wordt gegeven. Neem voor vragen of meer informatie contact op met één van onze experts:

Roelof Robbertsen

Regio Noord en Oost
06-53716175

Jan Kraak

Regio Zuid en West
06-12140304

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: