Trainingen

Beroepsopleidingen

57 Gevonden opleidingen Reset filters

Airco/warmtepompmonteur

De Airco/warmtepompmonteur is werkzaam binnen zowel kleine als grote airco/klimaattechnische bedrijven. De werkzaamheden worden uitgevoerd in met name de woning- en utiliteitsbouw.

Bedrijfsopleidingsplan

Het maken van een BedrijfsOpleidingsPlan (BOP) is essentieel om ervoor te zorgen dat het opleidingsniveau van uw medewerkers toereikend is en blijft. In een BOP worden de strategische doelstellingen van uw organisatie vertaald naar functiegerichte en ontwikkelingsgerichte opleidingen en trainingen.

Communicatie

In deze training leert u: • zelfvertrouwen te krijgen in de omgang met klanten; • hoe beter te communiceren met klanten en collega’s; • hoe op een professionele manier relaties te benaderen en te behandelen; • hoe om te gaan met bezwaren/klachtensituaties; • hoe een vertrouwensrelatie met de klant op te bouwen; • hoe u koopsignalen kunt herkennen en hoe u daarop kunt inspelen; • hoe u het trots zijn op het eigen bedrijf en producten het best kunt uitdragen.

Eerste monteur koude- en klimaatsystemen

De eerste monteur koude- en klimaatsystemen is werkzaam binnen zowel kleine als grote koudetechnische bedrijven. Koudetechnische bedrijven voeren werkzaamheden uit binnen alle marktsegmenten in zowel binnen- als buitenland. De activiteiten worden uitgevoerd aan zowel kleine tot middelgrote conventionele en industriële koude en klimaatsystemen, airconditioning- en warmtepompsystemen.

Maatwerk

GO° is gepokt en gemazeld in de wereld van de koude- en klimaattechniek. Zij kent deze wereld als geen ander. Door goed te luisteren naar haar achterban heeft GO° op de meeste opleidingsvragen vaak direct een passend aanbod. Mocht het niet het geval dan is GO° altijd in staat voor u een maatwerktraject te maken.

Monteur koude- en klimaatsystemen

De Monteur koude- en klimaatsystemen is werkzaam binnen zowel kleine als grote koudetechnische bedrijven. Koudetechnische bedrijven voeren werkzaamheden uit binnen alle marktsegmenten in zowel binnen- als buitenland. De activiteiten worden uitgevoerd in met name de commerciële koude- en klimaattechniek.

Nieuwe training - F-gassen categorie 1 blended learning

In deze training maakt u zich de theorie eigen door middel van zelfstudie. De praktijkdagen starten met het doornemen van de door u bestudeerde theorie. Hierna concentreert u zich volledig op het praktische deel van deze training.

Cursusduur Startdata Plaatsen
6 wo 25-10-2017

Cursusdata

woensdag 25-10-2017
woensdag 01-11-2017
woensdag 08-11-2017
woensdag 15-11-2017
woensdag 22-11-2017
woensdag 29-11-2017


Nieuwe training! E-learning in combinatie met praktijktraining.
7

Servicemonteur koude- en klimaatsystemen

De Servicemonteur koude- en klimaatsystemen is werkzaam binnen zowel kleine als grote koudetechnische bedrijven. Koudetechnische bedrijven voeren werkzaamheden uit binnen alle marktsegmenten in zowel binnen- als buitenland. De activiteiten worden uitgevoerd in met name de commerciële koude- en klimaattechniek.

Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen

De Systeemontwerper koude- en klimaatsystemen is werkzaam bij middelgrote en grote koude- en klimaattechnische bedrijven.

Technicus maintenance koude- en klimaatsystemen

De technicus maintenance koude- en klimaatsystemen is werkzaam binnen zowel kleine als grote koudetechnische bedrijven. Koudetechnische bedrijven voeren werkzaamheden uit binnen alle marktsegmenten in zowel binnen- als buitenland. De activiteiten worden uitgevoerd aan zowel commerciële als industriële koude- en klimaatsystemen, airconditioning- en warmtepompsystemen.