Opleidingscentrum GO

Persoonlijk advies

Nu de NVKL en Aeres Tech hebben besloten tot een intensieve samenwerking onder de vlag van het opleidingscentrum GOº, zijn ook veranderingen doorgevoerd in de benadering van bedrijven in de branche. twee accountmanagers, beide doorgewinterde experts in de koudetechniek, bezoeken bedrijven met het oogmerk hen te adviseren op het gebied van ontwikkeling en opleiding, zowel voor het bedrijf als voor individuele medewerkers. De nieuwe accountmanagers zijn op de hoogte van alle opleidingsmogelijkheden en, belangrijker misschien nog wel, spreken en verstaan de taal van de bedrijven in de koudetechniek als geen ander.

Jordi Metten

Jordi is vanaf 2007 betrokken bij de opleiding en ontwikkeling van vakmensen voor de koel- en klimaattechniek en installatietechniek. “Ontwikkeling van vakmensen staat al ruim 15 jaar centraal in mijn werk. Uitgangspunt daarbij is voor mij altijd het bieden van echte toegevoegde waarde voor vakmensen en bedrijven zodat zo ook echt verder worden geholpen in hun ontwikkeling. De vraag en behoefte van het bedrijf of de leerling staat daarbij voor mij centraal. Dat is dan ook wat me drijft in mijn werk en aanpak.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel kennis opgedaan van de koel- en klimaattechniek waardoor ik vragen van bedrijven en vakmensen ook goed kan vertalen. Door mijn ervaring met subsidies en andere tegemoetkomingen kan ik ook hier goed in meedenken met de klant. Of nu werkgever of vakmens ben, ik denk graag mee over de juiste oplossing. ”  

Roelof Robbertsen

Roelof was tot voor kort trainer/teamleider van het Expertisecentrum koudetechniek bij Aeres Tech in Ede. “Sinds de nieuwe samenwerking met de NVKL, GO⁰ en Aeres Tech mag ik mijn werk als accountmanager uitoefenen en probeer twee dagen in de week technische ondersteuning aan te bieden zowel in het Expertisecentrum Koudetechniek als bij onze klanten. Daarnaast ben ik lid van een groot aantal NVKL werkgroepen die de lesstof ontwikkelt, herschrijft en evalueert en mag mij voorzitter noemen bij kliQ- persoonscertificering.

Voorheen werkte ik als servicemonteur in verschillende facetten in de koudetechniek en heb daarbij een groot aantal opleidingen in de koude- en klimaattechniek mogen afronden. Onderweg merk ik dat de klant het een pre vindt als men bezoek krijgt van iemand die dezelfde taal spreekt, we begrijpen elkaar gemakkelijk, bovendien reageert het bedrijfsleven positief op de samenwerking tussen de NVKL, GO⁰ en Aeres Tech.”

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: