Opleidingscentrum GO

Persoonlijk advies

Nu de NVKL en Aeres Tech hebben besloten tot een intensieve samenwerking onder de vlag van het opleidingscentrum GOº, zijn ook veranderingen doorgevoerd in de benadering van bedrijven in de branche. twee accountmanagers, beide doorgewinterde experts in de koudetechniek, bezoeken bedrijven met het oogmerk hen te adviseren op het gebied van ontwikkeling en opleiding, zowel voor het bedrijf als voor individuele medewerkers. De nieuwe accountmanagers zijn op de hoogte van alle opleidingsmogelijkheden en, belangrijker misschien nog wel, spreken en verstaan de taal van de bedrijven in de koudetechniek als geen ander.

Roelof Robbertsen Regio (Noord/Oost)

Roelof was tot voor kort trainer/teamleider van het Expertisecentrum koudetechniek bij Aeres Tech in Ede. “Sinds de nieuwe samenwerking met de NVKL, GO⁰ en Aeres Tech mag ik mijn werk als accountmanager uitoefenen en probeer twee dagen in de week technische ondersteuning aan te bieden zowel in het Expertisecentrum Koudetechniek als bij onze klanten. Daarnaast ben ik lid van een groot aantal NVKL werkgroepen die de lesstof ontwikkelt, herschrijft en evalueert en mag mij voorzitter noemen bij kliQ- persoonscertificering. Voorheen werkte ik als servicemonteur in verschillende facetten in de koudetechniek en heb daarbij een groot aantal opleidingen in de koude- en klimaattechniek mogen afronden. Onderweg merk ik dat de klant het een pre vindt als men bezoek krijgt van iemand die dezelfde taal spreekt, we begrijpen elkaar gemakkelijk, bovendien reageert het bedrijfsleven positief op de samenwerking tussen de NVKL, GO⁰ en Aeres Tech.”

Roelof Robbertsen Opleidingscentrum GO 

Roelof Robbertsen

roelof.robbertsen@opleidingscentrum-go.nl

Tel: +31 (0)88 020 6419

Jan Kraak (Regio Zuid/West/Midden)

Jan heeft al een lange loopbaan in de koudetechniek achter de rug, zowel nationaal als internationaal, bij grote en kleine bedrijven en op leidinggevend (directie)niveau. “Daardoor schakel ik gemakkelijk met mijn gesprekspartners; het is voor een klant prettig om te maken te hebben met iemand die het klappen van de zweep kent. Ik heb in het verleden gewerkt als vestigingsleider en als adjunct-directeur, zodat ik bekend ben met vele facetten van het vak: commercieel, technisch en bedrijfskundig.

In mijn werk heb ik veel met opleidingen en aankomend monteurs te maken gehad. Met mijn achtergrond denk ik een uitstekende gesprekspartner te zijn voor bedrijven met vragen over hun opleidingsbehoefte.”

Jan kraak Opleidingscentrum GO

Jan Kraak

jan.kraak@opleidingscentrum-go.nl

Tel: +31 (0)88 020 6419

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: