Werken in de koudetechniek

Matching service

Wij helpen bij het vinden van jouw werkgever

Technische beroepen kampen al jaren met een groot tekort aan geschoold personeel. Dit geldt ook voor beroepen in de koude- en klimaattechniek. Nu de zomers heter worden en Nederland massaal van het gas af gaat, krijgen koeltechnische bedrijven steeds meer opdrachten binnen om airconditioning en (hybride) warmtepompen te plaatsen en onderhouden. De opkomst van nieuwe en slimme apparaten en de bestaande wet- en regelgeving vraagt bovendien om specialistisch vakmanschap. Vaak kunnen bedrijven niet aan deze groeiende vraag van de klant voldoen vanwege personeelstekorten. De matching-service van Opleidingscentrum GO helpt beginnend monteurs op weg na/ar hun eerste baan om zo het personeelstekort tegen te gaan.

Om een mbo opleiding te volgen bij Opleidingscentrum GO, moet je een baan bij een bedrijf hebben dat erkend is als leerbedrijf. Het is de bedoeling dat je dit zelf regelt, maar regelmatig krijgen wij aanvragen van erkende leerbedrijven die op zoek zijn naar leerling-monteurs. Wil jij graag gekoppeld worden aan een bedrijf bij jou in de buurt? Vul dan het onderstaande formulier in en wij helpen je graag.

 

Bedrijven

Bent u op zoek naar een (beginnend)monteur voor in uw bedrijf? Vul dan hieronder het formulier in en wij brengen u graag in contact met enthousiaste kandidaten

Aanmelden Matching Service

Aanmelden als zoekende leerling

Matching service voor zoekende bedrijven

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: