afbeelding met vrouw en man, Voor het enige échte certificaat om, alles te repareren, aansluiten en installeren

Alle onderwijs- en trainingsactiviteiten komende week opgeschort

Date

Het coronavirus houdt ons allen zeer bezig. Het is je vast niet ontgaan dat er sinds gisteravond nieuwe maatregelen van kracht zijn om verdere verspreiding van het coronavirus in te dammen. Daarom is in overleg met het bestuur van Aeres en in samenspraak met het bedrijfsleven, omwille van de veiligheid en gezondheid van alle cursisten, studenten en medewerkers het besluit genomen om alle onderwijsactiviteiten de komende week (week 12, van maandag 16 t/m 20 maart) op te schorten.

Van ons allemaal worden nu extra inspanningen en aanpassingen gevraagd. We werken aan het oplossen van mogelijke knelpunten die kunnen ontstaan door deze maatregelen. Uiteraard staan de gezondheid en veiligheid van onze cursisten, studenten en medewerkers voorop. We zijn ervan overtuigd dat we samen, in goede samenwerking en in goed overleg in staat zijn om de gevolgen van de uitbraak van het coronavirus goed te managen.

Houd de komende periode onze website in de gaten voor meer informatie over het beleid ten aanzien van het coronavirus: www.opleidingscentrum-go.nl/coronavirus. Voor dringende vragen kan er contact opgenomen worden met Jaap Wouda (Marketing & Communicatie) via 06 20 01 42 74 of via j.wouda@aeres.nl.

Binnenkort worden er nieuwe trainingsdata gepland.

"Update Corona" pagina

Belangrijke informatie over het coronavirus en meer specifieke informatie over maatregelen die Aeres (indien noodzakelijk) neemt, worden hier gedeeld. Deze pagina wordt geüpdatet met de meest recente informatie en adviezen. De richtlijnen en maatregelen gelden voor alle scholen en locaties van Aeres.

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: