afbeelding met vrouw en man, Voor het enige échte certificaat om, alles te repareren, aansluiten en installeren

praktijkopleiders

Begeleid jij één of meerdere leerling-monteur(s) in de werkplaats die een opleiding volgt bij Opleidingscentrum GO of ben jij geïnteresseerd hoe dit bij het Opleidingscentrum in zijn werk gaat? Dan ben je van harte uitgenodigd voor onze praktijkopleidersbijeenkomst op donderdag 11 april van 14.30 tot 20.00 uur bij Aeres Tech in Ede

Wat voor praktijkopleider ben jij?
Als praktijkopleider heb je aardig wat verantwoordelijkheden. Je zorgt ervoor dat studenten in de praktijk brengen wat zij leren. Jij geeft de nodige sturing en begeleiding en let erop dat alles op een verantwoorde en veilige manier gebeurt. Daarbij moet je ook nog eens kunnen motiveren en coachen.

Opleiden van toekomstige vakmensen
Omdat jij een van de allerbelangrijkste schakels bent in het opleiden van toekomstige vakmensen, vinden wij het belangrijk om je goed te informeren over hoe onze opleidingen in elkaar zitten. Wij zijn benieuwd waar jij als begeleider in de dagelijkse praktijk tegen aanloopt en hoe wij jou daarbij kunnen helpen.

Kennismaking mentoren en GROW-COACHES
Tijdens deze inspirerende bijeenkomst maak je kennis met onze mentoren en GROW-COACHES. De mentoren nemen je mee in hoe de opleiding is opgebouwd en hun rol tijdens de opleiding. De GROW coaches zijn de schakel tussen jou als leerbedrijf, de leerling en de werkvloer. Zij gaan graag met jou in gesprek over de juiste aansturing en coaching in jouw leerbedrijf. En hoe zit het nu precies met die Beroepspraktijkvorming? Daarnaast is er genoeg tijd om te netwerken en in gesprek te gaan met andere collega’s uit de branche.

Aanmelden praktijkopleidersbijeenkomst

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: