leerling bij koelinstallatie

Uw zoon of dochter is net klaar met het VMBO of met de HAVO, en u twijfelt over de beste voortzetting? Of is hij/zij al gestart met een MBO dagopleiding, en vindt hij/zij het zichtbaar niet leuk? Kies voor een leerwerktraject in de koude en klimaattechniek.

Jongeren die via een leerwerktraject hun diploma halen en tegelijkertijd een vak leren in de echte praktijk hebben een streepje voor. Ze hebben karakter en doorzettingsvermogen, weten wat werken is en wat daar bij komt kijken, en hebben beduidend meer motivatie dan de student die een dagstudie volgt op het MBO. Kortom, voor werkgevers de ideale nieuwe medewerkers.

Naast de beroepsopleiding wordt de deelnemer ook geschoold voor het branche paspoort. In het branche paspoort zijn extra eisen vastgesteld ten aanzien van scholing en houding. De werknemers die in het bezit zijn van het branche paspoort zijn zeer gewild op de arbeidsmarkt.

GOº heeft maar één doel: het opleiden van jonge mensen tot echte professionals in de koude- en klimaattechniek.

Wij investeren veel in de begeleiding van onze deelnemers. De ervaring leert dat een strakke begeleiding van deelnemers leidt tot de beste prestaties en ook uitval voorkomt. In bijna 95% halen de deelnemers de opleiding binnen de gestelde termijnen.

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: