Een geslaagde diploma-uitreiking op eigen terrein

Date

Donderdag 9 september was het zover, de diploma-uitreikingen konden beginnen. De diploma-uitreikingen waren dit jaar gewoon op het terrein van Aeres Tech zelf en dit viel goed in de smaak.

Mobiele techniek

De dag begon met de uitreiking van mobiele techniek. Onze directrice, Jenny van den Bovenkamp, startte de dag met een mooie speech. De beste leerlingen werden bekend gemaakt en kregen een avontuurlijke prijs mee naar huis: indoor skydiven!

Het daadwerkelijk uitreiken van de diploma’s werd per klas in hun eigen lokaal door hun eigen docent gedaan. De docenten vertelden daarbij nog een kort verhaaltje over elke leerling. Alle geslaagden kregen naast hun diploma nog een aluminium plaatje mee, met daarop de behaalde titel.

Na het uitreiken van de diploma’s verzamelden iedereen zich weer op het plein voor de borrel met goede muziek van de dj’s. Ook waren er foodtrucks van De4Zussen aanwezig voor een goed hapje eten.

Koude techniek

De geslaagden van koude techniek hadden hun diploma-uitreiking in TECH2, de hal voor de studio. Rond 19:00 werden de eerste gasten ontvangen met koffie of thee en een gebakje. Ook bij deze diploma-uitreiking opende onze directrice, Jenny van den Bovenkamp, de uitreiking.

De diploma’s werden vervolgens uitgereikt door de docenten. Ze vertelden daarbij een kort verhaaltje over de geslaagde en ook hier kregen de geslaagden een aluminium plaatje mee, met daarop hun behaalde titel.

Na de uitreiking was het tijd voor een gezellige borrel, om zo deze avond goed af te sluiten!

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: