Man werkt aan koeler

Bootcamp beginnend monteur koudetechniek in 20 dagen

Date

Ben jij momenteel werkzaam in de technische branche en ben je op zoek naar een nieuwe baan? Of ga je voor een carrière switch en wil je de koudetechniek in? Dan is de bootcamp: ‘Beginnend monteur koudetechniek in 20 dagen’ van Opleidingscentrum GOO zeker iets voor jou!

Wat ga je leren?

Met deze bootcamp word je in 20 dagen tijd omgeschoold tot beginnend monteur koude-, klimaat- en warmtepomptechniek het F-Gassen certificaat categorie 1. Je bent bekend met de Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) en beheerst de grondslag van het veilig elektrisch schakelen volgens de NEN3140 VOP. Hiermee beheers jij de basis van de koude- en klimaatsystemen.

Na afloop van de bootcamp zul je beschikken over de volgende vaardigheden en competenties:

  • Je weet hoe diverse koude-, klimaat- en warmtepompsystemen werken
  • Je bent bekend met de afzonderlijke componenten en de werking daarvan
  • Je kan zelfstandig werkzaamheden verrichten aan koude- klimaat en warmtepompsystemen waaronder het uitvoeren van koudemiddelhandelingen, het solderen van leidingen
  • en componenten, het uitvoeren van inspecties en het opstellen van meetrapporten
  • Je bent op de hoogte van milieu wet- en regelgeving
  • Je bent in staat klant- en servicegericht te werken en kan klanten van advies voorzien

Aan de slag als beginnend monteur

Werken in de koude- en klimaatsector is zeer divers. Zo kan je als startend monteur aan de slag met comfortkoeling en zorg je dat de temperatuur in gebouwen het gewenste punt bereikt. Maar ook de installatie en het onderhoud aan zeer diverse installaties, van skipistes tot koelvitrines behoort tot de mogelijkheden. Met deze bootcamp wordt het allemaal mogelijk.

Interesse? Schrijf je dan vandaag nog in voor de bootcamp ‘Beginnend monteur koudetechniek in 20 dagen’! Aanmelden kan zowel met als zonder werkgever. Heb je nog geen werkgever dan helpen wij je bij het vinden van een passend bedrijf.

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: