afbeelding met vrouw en man, Voor het enige échte certificaat om, alles te repareren, aansluiten en installeren

Onderwijs- en trainingsactiviteiten opgeschort tot 6 mei

Date

Naar aanleiding van de besluiten die op 31 maart zijn genomen door het Ministerie van Onderwijs, welke gelden voor het mbo, is duidelijk dat er tot 6 mei in ieder geval geen fysiekonderwijs mogelijk is. Zoals jullie begrijpen is ons onderwijsmodel erop gebaseerd dat wij veel in de praktijk training geven en dat het moeilijk te organiseren is om dit op afstand te doen. Voor een aantal opleidingen en trainingen zijn wij een aantal e-learning trajecten aan het inregelen.

Wat betekent dit voor jou of jouw medewerker(s)?

BBL opleidingen

Volg jij of één van jouw medewerker(s) een bbl-opleiding? Voor de bbl-opleidingen betekent dit, dat wij praktijklessen op afstand geven. Afgelopen week heeft de groepstrainer/mentor contact met jou gehad om af te stemmen hoe we de lessen online kunnen voortzetten.

Examens & assessments

Moet jij of één van jouw medewerker(s) in 2020 een examen of assessment afleggen? Tot 6 mei mogen wij geen assessments afnemen. Wat de gevolgen voor dit leerjaar zijn is nog onduidelijk, maar wij zitten hier bovenop. Als er meer bekend is, nemen wij contact met je op.

Overige trainingen

Volg jij of start jij of één van jouw medewerker(s) een training bij Opleidingscentrum GOo? Voor de reguliere trainingen (open inschrijvingen) betekent dit dat er tot 6 mei geen praktijklessen worden gegeven. Alle trainingen worden verplaatst naar een ander moment dit jaar. Zodra er meer bekend is vanuit het ministerie nemen wij contact met je op.

Heb je vragen?

Neem dan contact op met onze collega’s van Customer Support via c.support.ede@aeres.nl of bel naar 088 020 6419.

Blijf gezond en let op jezelf en elkaar!

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: