Luchtbehandelingskast

Binnenkort webinars, workshops en trainingen over corona en ventilatie

Date

Na de uitzending van afgelopen woensdag 5 augustus jl. bij ‘EenVandaag’ worden wij overspoeld met vragen. In deze uitzending gaf onze expert in luchtbehandeling Roelof Robbertsen samen met een wetenschapper, medicus en een ventilatie expert zijn visie op de relatie tussen de verspreiding van corona en ventilatie in de verzorgingshuizen en andere gebouwen.

Webinars, workshops en trainingen

Omdat blijkt dat een technische training alleen niet genoeg is, starten wij in september met een aantal Webinars, workshops en trainingen waar zowel een wetenschapper, een medicus en meerdere experts aan meewerken. Dit om te zorgen dat installaties goed worden ingeregeld, zodat we een gezond klimaat in alle gebouwen krijgen. Kijk regelmatig op onze website voor een update en inschrijving.

Heb je de uitzending gemist? Klik op onderstaande link om de uitzending terug te zien.


Dr.ir. Francesco Franchimon vertelt waarom we nu tot actie moeten overgaan en alle ventilatiesystemen moeten checken en Roelof Robbertsen van Expertisecentrum Koudetechniek Aeres Tech legt uit wat recirculatie is.

Vertrouwelijk RIVM-rapport bevestigt gevaar verspreiding coronavirus via ventilatie: 'Dit is het missende puzzelstukje'

Een oorzaak van een enorme corona-uitbraak in een verpleeghuis in Maassluis, waarbij zes bewoners overleden, is verkeerde ventilatie. Dat blijkt uit een RIVM-rapport, in handen van EenVandaag. In het ventilatiesysteem zijn delen van het virus ontdekt.

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: