Opleidingscentrum GO

Monteursavonden en managementmiddagen op de Klimaatvak

Date

Op deze editie van het Koude & Klimaatplein is extra aandacht voor monteurs en medewerkers van installatiebedrijven. Een avond Klimaatvak hoeft u niets te kosten en levert u wellicht veel op!

Heeft u al kaarten voor de Klimaatvak? Trakteert u ook uw monteurs op een avondje uit?

Monteurs kunnen updates bijwonen over de laatste ontwikkelingen op het gebied van F-gassen en natuurlijke koudemiddelen. De presentaties worden verzorgd door de NVKL en opleidingscentrum GO°. Op dinsdagavond kan er een toolbox Werken op hoogte van II Mens & Werk gevolgd worden; deelnemers krijgen een certificaat dat u kunt gebruiken om te voldoen aan VCA en de Arbowet. U kunt uw medewerkers alvast aanmelden voor de toolbox via info@nvkl.nl.

Verder kan er een TechnoTour gevolgd worden waarbij de NVKL standhouders hun laatste innovaties laten zien. Er zijn vakmanschapswedstrijden waar ervaren monteurs hun soldeerskills kunnen tonen en de uitreiking van Coolest Job vindt plaats.

In deze flyer vindt u het volledige programma, de flyer kunt u uiteraard doorsturen naar uw medewerkers. De tickets voor de beurs zijn gratis via voorregistratie en eten & drinken is inbegrepen. Kortom: een mooie kans om uw monteurs een leuke en leerzame avond te bezorgen!

De monteursavonden zijn op dinsdag 28 maart en woensdag 29 maart vanaf 16.00 uur tot 21.00 uur.

Managementmiddagen
Voor uzelf is er een speciaal programma op de woensdag- en donderdagmiddag. Een interessant lezingenprogramma met als afsluiter een inspirerende presentatie van race-icoon Tom Coronel. De onderwerpen van het lezingenprogramma en een overzicht van alle activiteiten vindt u hier.

 

Bestel hier uw gratis tickets.

 

We zien u en uw medewerkers graag op de Klimaatvak!

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: