Aeres Tech Koudetechniek

Lagere verletkosten? Effectiever leren door Blended learning

Date

Opleidingscentrum GO° speelt in op de vraag van de markt door het invoeren van ‘Blended Learning’. Steeds meer bedrijven kiezen voor praktijktrainingen in combinatie met E-learning. Dit noemen wij ‘Blended Learning’.

Een combinatie van online leren en praktijktraining!

Deelnemers kunnen zich nu via E-learning online voorbereiden op hun praktijkdagen en kunnen dit doen wanneer hen dat uitkomt. Hierdoor hoeft op de praktijklocatie minder tijd te worden besteed aan theoretische kennis. Door de invoering van ‘Blended Learning’ verhoogt Opleidingscentrum GO° het rendement van haar praktijktrainingen en verlaagt het de verletkosten voor de werkgevers. Met beter voorbereide deelnemers stijgt de effectiviteit van de training waardoor kennis en vaardigheden optimaal aansluiten in het werkveld.

Benieuwd naar deze nieuwe -en effectieve manier van trainen?

Nu kunt u zich in schrijven voor onderstaande training in blended variant.

Training F-gassen categorie 1 (blended learning)

Hoe werkt het?

Bij aanvang van de training is het belangrijk dat de theoretische kennis van alle deelnemers zoveel mogelijk op het zelfde basisniveau is. Daarom krijgen deelnemers online het verzoek om zich voor te bereiden via internet. De deelnemer ontvangt inloggegevens waarbij hij online kan oefenen aan de hand van theorie met online toetsen .

Tijdens deze e-learning is het mogelijk via de e-mail contact te onderhouden met de trainer van Opleidingscentrum GO°.

Voordelen

 Lagere verletkosten werkgever
 Effectiever leren
 Leren wanneer het jou uitkomt

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: