Opleidingscentrum GO

Gefeliciteerd met je diploma!

Date

Allereerst willen wij alle geslaagden namens alle medewerkers van Opleidingscentrum GO° feliciteren met het succesvol afronden van hun BBL-opleiding!

Om dit te vieren organiseren wij weer een diploma-uitreiking waarbij de geslaagde leerlingen met hun leerbedrijf van harte welkom zijn. De feestelijke diploma-uitreiking vindt dit jaar plaats in de dierentuin Burgers’ Zoo in Arnhem.

Om het behalen van de diploma’s te vieren, bieden we de geslaagden een kijkje achter de schermen in de Burgers’ Zoo Ocean. Hier leeft het grootste levende koraalrif in aquaria buiten Australië.
Tijdens deze rondleiding komen zij meer te weten over hoe zo’n aquarium werkt en hoe bijvoorbeeld de haaien gevoerd worden.

Het technische aspect van de verschillende koude- en klimaatinstallaties in Burgers’ Zoo is natuurlijk ook erg interessant voor de geslaagden. Dit zal behandeld worden in een lezing door de Manager van Techniek van de dierentuin: Frank Simon. Frank zal vertellen wat voor installaties er in de verblijven staan en hoe technische problemen worden opgelost bij calamiteiten.

Tijdens dit evenement zullen de geslaagden ook toegesproken worden door koeltechniek expert: Peter Uges. Peter Uges is bijna 50 jaar lang werkzaam geweest in de koudetechniek. Hij zal voor een interessante lezing zorgen met zijn kijk op de huidige toekomst van techniek om zo de geslaagden te inspireren.

Dit beloofd een interessante dag te worden! Wij kijken uit naar de komst van de geslaagden!

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: