afbeelding met vrouw en man, Voor het enige échte certificaat om, alles te repareren, aansluiten en installeren

Test je kennis!

Op een normale werkdag volgen zo’n tweehonderd monteurs en mbo-studenten praktijk- en theorielessen bij Opleidingscentrum GOo. Nu ligt de parkeerplaats aan de Zandlaan in Ede er verlaten bij vanwege het coronavirus. Om geïnteresseerde technici toch nog te voorzien van kennis is Opleidingscentrum GOo begonnen met het delen van kennisclips.

In de kennisclips worden actuele onderwerpen, technieken en koudesystemen besproken en wekelijks gedeeld. Na de kennisclips is er de mogelijkheid je kennis te testen met een quiz. Bij iedere quiz wordt er een winnaar bekend gemaakt die een mooie prijs ontvangt. 

“Ruim voor de coronacrisis ontstond het idee om instructiefilmpjes te produceren. Op deze manier kunnen we technici buiten de lessen om extra kennis aanbieden.” 

Michel van Bronkhorst, Teamleider koudetechniek

Hoeveel weet jij van ammoniak als koudemiddel?

Altijd al willen weten hoe je veilig moet werken met ammoniak als natuurlijk koudemiddel? Teamleider Michel van Bronkhorst neemt je mee naar een industrieel koudesysteem en geeft je tips en tricks over het veilig werken met ammoniak.

Heb je goed opgelet? Test dan je kennis door een aantal vragen te beantwoorden in de kennisquiz en maak kans op een headset!

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: