Thuisstudie monteur koudetechniek

Thuisstudie Monteur Koudetechniek

Kies een categorie (meerdere opties mogelijk)
Koudetechniek
Kies een niveau (meerdere opties mogelijk)
Thuisstudie

De thuisstudie is bedoeld voor medewerkers van koeltechnische bedrijven die om verschillende redenen niet in staat zijn de reguliere MBO opleiding bij GO° of een van de ROC’s te volgen, maar wel behoefte hebben aan belangrijke koeltechnische kennis. Daarnaast is de thuisstudie ook bedoelt voor diegene die geïnteresseerd zijn in koudetechniek, de kennis van deze techniek willen vergroten of een loopbaan in de koudetechniek overwegen.

Mannen bekijken de lijst bij de installatie
Man bezig met het Koude techniek
Mannen bekijken papieren

Hoe werkt de Thuisstudie Monteur Koudetechniek?

Een kandidaat, of de werkgever van een kandidaat meldt zich aan via de website. Na betaling van (een deel) van de studiekosten ontvangt de kandidaat een inlogcode waarna het lesmateriaal digitaal beschikbaar komt. Kandidaten die liever werken met een papieren werkboek kunnen die aanvragen. De toetsen worden altijd digitaal aangeboden en ter beoordeling digitaal retour gestuurd.

De kandidaat ontvangt informatie over de werkwijze, de manier van insturen van correctiewerk en over de wijze van toetsen en examineren. Telkens na 5 hoofdstukken volgt er een toets over de afgelopen 5 hoofdstukken. Pas na het afsluiten van de toets met een voldoende, krijgt de kandidaat toegang tot de volgende 5 hoofdstukken. De gehele studie bestaat uit 30 hoofdstukken die door een gemiddeld student met voldoende inzet binnen één jaar kan worden afgerond.

  • Duur: eigen tempo
  • Branche-erkend diploma

Bijzonderheden

Regelmatig worden er praktijktrainingen georganiseerd waar de kandidaat de mogelijkheid krijgt om onder toezicht en met ondersteuning van ervaren instructeurs het geleerde in praktijk te brengen. Deelnemers aan de Thuisstudie monteur koudetechniek dienen hiervoor zelf contact op te nemen met Opleidingscentrum GO om deze dagen in te plannen. De kosten voor een dergelijke training zijn niet in de studiekosten opgenomen.

Contact

Wilt u meer informatie ontvangen of heeft u een vraag? De trainingsexperts van Opleidingscentrum GO helpen u graag!

Subsidies en vergoedingen

Er worden diverse subsidies en vergoedingen aangeboden voor bedrijven, deelnemers en medewerkers.

Waarom kiezen voor Opleidingscentrum GO°?

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: