Man werkt aan koeler

Op zoek naar technisch talent?

Op dit moment staan er verschillende branches onder druk door het coronavirus. Er zijn veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en ook willen investeren in zichzelf. Nu is de tijd voor de technische sector om hun deuren te openen voor een totaal nieuwe aanstroom van werknemers. Of het nu gaat om starters die een nieuwe uitdaging willen of experts die hun kennis en skills op een nieuwe plek willen toepassen.


Koeltechnische vakman
Leerling bij koelinstallatie
Mannen bestuderen warmtepomp

Ben jij op zoek naar gemotiveerd technisch talent om jouw team te versterken?

Binnenkort starten wij met een bootcamp waarbij wij mensen uit andere technische branches gaan omscholen tot beginnend monteur in de koudetechniek. Deze nieuwe lichting monteurs weten na het opleidingstraject alles over de gevaren en risico’s van elektrisch schakelen en meten volgens de richtlijn NEN3140 VOP en zijn in het bezit van F-gassen categorie 1.

Deze startende monteurs zijn op zoek naar een werkgever en staan te springen om hun nieuw opgedane vaardigheden toe te passen in de praktijk. Ben jij de werkgever die deze monteurs graag een kans wil geven om aan het werk te gaan in ons prachtige vakgebied? Ben je bereid ze in dienst te nemen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wat zijn de voordelen?

  • Monteur kan gelijk aan de slag
  • Geen opleidingskosten
  • Geen wervingskosten
  • Gemotiveerde medewerkers
  • Up to date kennis

Powered by

WijTechniek en NVKL

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: