Leerling met veiligheidsbril

VIP open dag 12 oktober

Date -

Aanmelden online open dag

We organiseren de open dag in samenwerking met uitvoeringspartner Aeres Tech. Via onderstaande knop kan jij je aanmelden voor de open dag.

Werken in de koude- en klimaattechnische sector is gevarieerd. Een monteur installeert, repareert en onderhoudt bijvoorbeeld ijsbanen en skipistes, koel- en vrieshuizen of koelvitrines in horeca en supermarkten. Maar daar houdt de koudetechnische wereld niet op. Bijna geen product in de wereld is gemaakt zonder techniek uit de koude- of klimaatsector, zelfs vliegtuigen en schepen!

Bezoek de open dagen

Kom alles te weten over de opleidingen van GOº op de open dag. Onze trainers en deelnemers zijn aanwezig om jou te informeren. Daarnaast zullen er rondleidingen worden gegeven in het unieke expertisecentrum. Hierdoor wordt ervaren hoe het is om opgeleid te worden door GOº.


We organiseren deze open dagen in samenwerking met uitvoeringspartner Aeres Tech. Via Aeres Tech kan jij je aanmelden voor de open dagen. Uiteraard denken we aan de gezondheid van iedereen en organiseren we de open dagen coronaproof. Zo wordt alles ontsmet en houden we rekening met het aantal personen en werken we met tijdsloten. In het inschrijfformulier kan je zelf een tijdsslot kiezen.

Het vak Koudetechniek & klimaatbeheersing

Opbouw opleiding

Bij de erkende mbo-opleidingen van opleidingscentrum GOº, werk je en leer je gelijktijdig. GOº helpt jou bij het zoeken van een werkplek in de buurt van je woonplaats. Wanneer je met het bedrijf tot overeenstemming bent gekomen, krijg je een praktijkbegeleider toegewezen die jou begeleidt. Naast dat je de opleiding volgt heb je een arbeidsovereenkomst en ontvang je salaris. Daarnaast hoef je je vaak geen zorgen te maken over de studiekosten, omdat deze bij de meeste BBL-opleidingen door jouw werkgever worden betaald!

Waarom kiezen voor een carrière in de koudetechniek?

  • Een gevarieerde en leuke branche om in te werken
  • Volop carrièrekansen en baanzekerheid
  • Een praktijkgerichte opleiding
  • Goed salaris

Meer informatie?

We helpen je graag bij het vinden van een bedrijf en de juiste opleiding! Neem contact op met één van onze collega’s via info@opleidingscentrum-go.nl of via 088 020 6419

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: