Dag van de warmtepomp

Dag van de warmtepomp

Date

Temperatuurstijging, zomerse hoosbuien: het klimaat verandert. Daarom gaan we ‘van het aardgas af’, een onvermijdelijke ontwikkeling. Dat betekent het einde van de traditionele centrale verwarmingsketel. De cv-ketel maakt plaats voor de duurzame warmtepomp. Dat betekent nogal wat voor ons werk: als monteur heb je kennis en vaardigheden nodig om die warmtepompsystemen te kunnen installeren en als bedrijf moet je voldoen aan een hoop wet- en regelgeving.

Laat je inspireren

Dit jaar mogen we ons nu weer opmaken voor alweer de vierde editie van de Dag van de warmtepomp. Tijdens deze dag kom je alles te weten over de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van warmtepompen. Een échte aanrader voor iedereen die maar iets met warmtepompen van doen heeft!

Programma en aanmelden

Het programma wordt binnenkort bekend gemaakt. Je krijgt hierbij de mogelijkheid om de Dag van de warmtepomp online te volgen of fysiek (beperkt aantal kaarten beschikbaar) in het Expertisecentrum Koudetechniek van uitvoeringspartner Aeres Tech. Wil je een mail ontvangen op het moment dat het programma bekend is en je een plaats kunt reserveren? Laat dan je gegevens hieronder achter!

Opleidingscentrum GO°

Registreer hier en ontvang als eerste het programma

Opleidingscentrum GO° is een samenwerking van: